Vragen?

Bij alle programmaonderdelen worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. We houden de actuele richtlijnen in de gaten en passen het programma indien nodig aan.

 

 

Corona

Kan ik mijn handen ontsmetten op de locaties?

Ja, bij binnenkomst van het pand en in het pand zijn een aantal plekken waar je gebruik kunt maken van ontsmettingsmiddelen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden?

Wij hebben de route aangepast zodat publiek voldoende afstand kan houden. Ook staan er op een aantal plekken lijnen op de vloer om zichtbaar te maken hoeveel afstand gehouden moet worden. 

Kan ik kaarten kopen aan de deur?

Nee, het is niet mogelijk kaarten aan de kassa te kopen. Je kunt wél vooraf je ticket online bestellen, via wintertuin2020.nl. Als online tickets kopen niet lukt, stuur ons dan een e-mail (wintertuin@denieuweoost.nl).

Ik kan niet naar het evenement komen omdat ik ziek ben of in quarantaine zit. Wat nu?

Je kunt vooraf een mailtje sturen naar wintertuin@denieuweoost.nl. Dan kunnen we je ticket omruilen voor een ticket van een ander programma van Wintertuin2020. Wil of kan je niet naar een ander programma, dan kunnen we het aankoopbedrag terugstorten. Je kunt het ticket natuurlijk ook schenken. 

Ik wil graag meer informatie, hoe kan ik contact opnemen?

Mocht je nog vragen hebben die niet op deze pagina worden beantwoord, neem dan contact op via wintertuin@denieuweoost.nl.

Programma

Jullie bieden een krap bij kas-ticket aan. Wat houdt dit in?

Naast het reguliere tarief bieden wij een kortingstarief aan. Heb je weinig te besteden, bijvoorbeeld doordat je student bent, of financieel last hebt van de coronacrisis? Kies dan voor het krap bij kas-ticket.

Ik wil een programma bezoeken, maar ik ben slechtziend/slechthorend.

Wanneer je mailt naar wintertuin@denieuweoost.nl helpen we je bij het vinden van de optimale plaats op de locatie. 

Ik heb snel last van prikkels, kan ik jullie evenementen bezoeken?

Wanneer er extreme prikkels in een programmaonderdeel zitten, zoals onverwacht harde geluiden of felle lampen zullen we dit altijd van tevoren vermelden op de programmapagina.

Hoe werkt een online evenement?

Reserveer een plek door een gratis ticket te kopen. Uiterlijk een dag van tevoren krijg je een servicemail. Hierin staat beschreven wat je kunt verwachten en staat de videolink.