Routes Biografie van een Vlieg

Biografie van een Vlieg is een verhaal over ontdekken, vriendschap en vergankelijkheid. Het is geschreven voor jong en oud, en is via drie wandel- en fietsroutes gratis te lezen. Je kunt kiezen tussen een wandelroute of twee fietsroutes die variëren in lengte.

Download het bestand hieronder en print de kaart thuis uit. Of haal de routekaart gratis op bij boekhandels Dekker v.d. Vegt, Roelants en de Kinderboekwinkel. Of, nog leuker: bestel eten en krijg de routekaart bij je maaltijd! Onze favorieten café de Plak, café In De Blaauwe Hand en Veggie Galore geven de routekaart mee met elke bestelling. 

Mocht je tijdens de route een hoofdstuk niet goed kunnen lezen door zonweerkaatsing, een wegafzetting, een te klein lettertype of teveel verkeer: beluister het dan via audio.

Deelname aan de verhalentocht is op eigen risico. De Nieuwe Oost | Wintertuin is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen of schade. Let op uw veiligheid en respecteer medeweggebruikers. Houd u aan de geldende verkeersregels. Houd voldoende afstand! Blijf gezond.

Wandelroute | 1u30 tot 1u45
Fietsroute Medium | 1u30 tot 2u
Fietsroute lang | 2u tot 2u30
Fietsroute lang en medium